Italië is toch wel één van onze favoriete vakantielanden.
Mede door een oom en tante van Irene komen we hier nu al vanaf 2007 en staan we regelmatig met hen op de camping in de buurt van Ravenna. De eerste keer zijn we een weekje op en neer gevlogen om te kijken of de locatie ons beviel. De tante van Irene had een mooi klein tentje voor ons geregeld, met alles er op en er aan. Dat beviel ons zo goed dat ze dat dezelfde najaar zelf een een tent gekocht hebben om het volgende jaar weer terug te gaan.

Onze eerste tent
Onze eerste tent

De tent en de camping bevielen ons zeer goed; mooi weer, lekker eten en een rustige omgeving. Wat wil een mens nog meer om uit te rusten.
In 2012 zijn we een keer naar Spanje geweest, in een hotel, maar ondanks dat ook dat jaar erg leuk was trok het vrije leven buiten op de camping toch meer. Dus het volgende jaar weer naar Italië, en in 2014 hebben we de tent ingeruild voor een kleine caravan. Niks bijzonders en niks luxe, gewoon eens om te kijken of dat bevalt. En dat deed het zeker, want in een caravan heb je toch net iets meer gemakken en comfort als in een tent.

Caravan Karel

De bedoeling is dat we met onze Karel, zoals de caravan gedoopt werd, niet alleen naar Italië gaan, maar ook eens af en toe een paar dagen dichter bij huis gaan staan. Helaas is dat laatste, in verband met het werk, er tot nu toe nog maar één keer van gekomen ….

%d bloggers liken dit: