Nee, dat is niet ons (vakantie)huis in Italië hier boven op de foto …
Wij wonen gewoon in het gezellige Brabantse land.

Maar Italië is wel één van onze favoriete vakantielanden; mooi weer, lekker eten, gezellige mensen en af en toe ook wat cultuur om te bezichtigen. Voorlopig hebben wij beiden nog een drukke baan en dan is het in de vakantie lekker uitrusten daar.
Op de site staan een aantal foto-impressies van de laatste jaren.

Fotografie is één van de hobby’s van Marcel; de site biedit een overzicht van opnames die gemaakt zijn tijdens vakanties en tripjes in de omgeving. Soms is er wat weinig tijd voor maar ik probeer toch regelmatig er op uit te trekken; even de frisse lucht in. Zeker bij een drukke baan een goede ontspanning.

Op deze site vind je ook een overzicht van onze overige huisgenoten; de katten. Hoewel we geen kinderen hebben is er door deze gezellige beestjes toch altijd leven in huis. Vaak zijn ze heel lief en aanhankelijk, maar soms zijn ze ook extreem vervelend en breken ze het halve huis af. Dus toch net kinderen …..
Op het moment hebben we er vier, waarvan één zogenaamde aanloopkat die bij ons is blijven wonen. Ook de foto’s van onze andere katten staan hier op de site.

%d bloggers liken dit: